Juniorverksamhet

Juniorverksamhet

På Landala Squashhall finns en av Sveriges största och framgångsrika squashklubbar. Vi heter Team Göteborg Squashklubb och bedriver en välorganiserad ungdomsverksamhet som vänder sig till tjejer och killar från 7 – 19 år. Kontakta info@landalasquash.se eller 031-201400 för ytterligare information om vår ungdomsverksamhet.

För er som är nya för säsongen så får ni pröva på squash tre gånger innan ni behöver betala terminsavgiften. Racket och glasögon finns att låna de tre första gångerna.

Nybörjargruppen

Från 7år. Fokus på spel, lekar.

Träningar: onsdagar 16.00-17.30 med Elias Samuelsson som tränare samt söndagar 11.30-13.00 med Stefan Årman och Per Öiseth.

Tävlingsgruppen

åker på juniortävlingar runtom Sverige.

Fokus på mekanik, grepp, sving, slag, rörelse och taktisk tänk inför tävlingar. Träning på onsdagar kl.16.00-17.30 med tränare Elias Samuelsson och söndagar kl.11.30- 13.00 med Stefan Årman och Per Öiseth.

Vi erbjuder träning för såväl nybörjare som för seriösa tävlingsspelare i olika grupper. Några av våra juniortränare har en bakgrund som elitspelare på hög nivå.

Alla juniorer skall bära egna skyddsglasögon (finns att låna de första gångerna) vid all squashträning och vid tävlingar. Alla juniorer skall även ha en egen vattenflaska, så att man inte behöver springa iväg för att dricka under träning.

Vi vill att alla juniorer är på plats senast 10 minuter innan träningen börjar. Alla skall vara ombytta så att tränarna kan ta närvaron.

Terminsavgift 2023/2024

Juniorträning 1gg/vecka:
1500 kr/termin
Juniorträning 2ggr/vecka:
2200 kr/termin

En termin är ca. 22 veckor.

Inkluderat i terminsavgiften:

  • Medlemsavgift i klubben
  • Tävlingsavgift för Kanin Cup i Göteborg då vi önskar att alla våra juniorer deltar.
  • Tävlingslicens junior (<19år) 
  •  Junior-KM
  • Klubb-t-shirt
  • Juniorläger som klubben anordnar

Ytterligare träning

Utöver den schemalagda träningen för respektive grupp har våra juniorspelare möjlighet att träna själva utan extra kostnad fram till 16.45 alla vardagar samt alla helger (i mån av ledig plats). Detta motsvarar värdet av ett Silverkort. Bokning görs via receptionen.

Dessutom har alla juniorer 15% rabatt på racketar m.m i shopen.

Kanin Cup

Sveriges största juniortävling i squash spelas traditionsenligt Kristi himmelsfärdshelgen.  Kom till hallen för att se ungdomar från hela Sverige tävla och ha kul!

SKOLOR

Information om SQUASH till skolor i Göteborg

Team Göteborg Squashklubb har som ambition att få in fler barn och ungdomar till att prova på squash här i Göteborg. Vi ger barn och ungdomar bra och rolig träning, att de ska få röra på sig, träffa andra barn och ungdomar från olika stadsdelar, lära sig grunderna i squash, men framför allt ha kul. Våran öppna juniorträning där man kan komma och testa på tre gånger gratis sker söndagar 11.30-13.00. Racket och allt finns att låna där.

Är du pedagog på skolan, har elever eller en klass som gärna skulle vilja prova på att spela squash? Tveka inte att höra av er till oss så bokar vi en tid där ni får hjälp och information av en instruktör. 

Pris: 35: / elev ( lån av racket och boll ingår )

 Vill ni boka tider för ett besök eller har fler frågor så hör gärna av er till:

Receptionen 031-201400

Välkommen till Team Göteborg Squashklubb!

Kontakta junior@tgsk.se eller 031-201400 för ytterligare information om vår ungdomsverksamhet