Aktiviteter

REGELBUNDNA AKTIVITETER PÅ HALLEN

Du kan anmäla dig till följande aktiviteter i receptionen, via telefon, mejl eller direkt i MyCourt.

Måndagar spel med tempo. Medel.

16.45-17.30 varje måndag kan du som känner att du vill få upp tempot haka på dessa pass. Alla som kan hålla bollen varm är välkomna.

Tisdagar, träning med lag 3 Div 1.

20.30-22.00 varje tisdag. Dessa träningspass är för dig som spelar på stegnivå 2-5 och vill spela seriespel. Ansök till Carl-Henrik Ronge om medverkan.

Onsdagar Lunchsquash med Herre på täppan/Vinnarbana

11.30-12.15. Den här aktiviteten funkar för alla typer av nivåer. Alla är välkomna och får garanterat ett bra, roligt och effektivt pass.

Onsdagar Motionsträning. Medel/nybörjare

16.45-17.30. Vi fortsätter med vår träning fast en senare tid och 45 minuter och varje vecka istället för varannan. Det blir en mix av träning och spel för dig som vill lära dig mer taktik, tekning och spela matcher.

Fredagar Frukostsquash. Avancerad/medel/nybörjare

07.00-08.15. Anmäl dig, och droppa in när du kan på morgonen så kör vi Herre på täppan. Alla är välkomna för ett tidigt morgonpass. Finns intresse för frukost så löser vi det framöver.

Fredag AW Varannan jämn vecka

Start 18.15 – så längre ni orkar. Det är en mix av träning och matcher. Vi bjuder på snacks. Alla nivåer är välkomna!

Fredag AW Varannan ojämn vecka

16.00-16.45. Vi varvar mellan vår ordinarie AW som vi kör varannan fredag 18.15 med den här tidigare varianten. Matcher-Herre på täppan. Alla nivåer är välkomna! Vi bjuder på snacks! 

Lördagar – Herre på täppan/Vinnarbana

12.15-13.00. Den här aktiviteten funkar för alla typer av nivåer. Alla är välkomna och får garanterat ett bra, roligt och effektivt pass.

Söndagar Tjejkväll

16.45 varje söndag så erbjuder vårt damlag möjligheten att träna ihop med dem och andra tjejer. Efter 45 minuters träning så är det fritt spel fram till 18.15. Kom själv eller ta med en kompis!

Söndagar – Herre på täppan. Avancerad/Medel

17.30-18.15. Här kör vi matchspel med Herre på täppan. 

 

Vad är Herre på täppan?

Herre på täppan, Vinnarbana, King/Queen of the court. Kärt barn har flera namn. Den innebär att de bästa spelar mot varandra och de som behöver utvecklas lite mer spelar på de nedre banorna. Vinner man så avancerar man uppåt och förlorar man så halkar man ner. Det blir ett enkelt handikappsystem som gör att alla kan vara med, oavsett nivå, ålder, tjej eller kille.”

Juniorträning

Läs mer under Juniorverksamhet

Privatträningar

Vi erbjuder 45-minterspass, där vi tar mellan 450-630:-/beroende på tränare och tid på dag. Vi kan även göra paket för företag eller privatpersoner med ett träningsprogram utifrån din nivå eller ambition.

Stegen

Klubbens liga, matchspel där du möter 5 spelare på samma nivå under 5 veckor.Ju fler matcher du vinner ju fler steg klättrar du!
Mer om hur Stegen funkar
Anmälan via info@landalasquash.se

 

Har du förslag på andra aktiviteter så tar vi tacksamt emot din feedback.