ÖPPETTIDER

Hallen öppnar 15 minuter innan dagens första bantid så att du hinner byta om och stänger 15 minuter efter dagens sista bantid så att du hinner duscha efter träningspasset.

Hallens ordinarie öppettider:

Måndag-Tisdag     10:30- 22.15

Onsdag                   06:45 – 22:15

Torsdag                  10:30- 22:15

Fredag                     06.45-19:00

Lördag                     09.45-18.30

Söndag                    11.15 -20.45

Avvikande tider under juni-juli-aug samt runt ”helger” – såsom jul, påsk m.m.

KLUBBSHOP
I vår klubbshop finns ett anpassat utbud till våra medlemmar. Träningskläder, racketar, lindor, racketväskor svettband, skor, strumpor, bollar m.m. I receptionen finns det även kalla drycker.

Vi strängar även om racketar, hyr ut racketar, skor och handdukar. Har du glömt att packa ner något i din väska så har vi det du behöver – helt enkelt!

Vi erbjuder även kurser och privatlektioner. Se anslagstavlan i hallen för aktuell information. Välkomna upp till Landala Squashhall och Team Göteborg Squashklubb!

STYRKETRÄNING & BASTU
Utöver våra åtta squashbanor har vi ett gym med ett basutbud av styrkemaskiner och fria vikter för er som vill skaffa lite extra styrka på squashbanan. För att komma ner i varv efter en hektisk squashmatch eller träning är en dusch, bastubad eller ett avslappnande dopp i bubbelpoolen det absolut bästa.

Hallchefen Hans Rothlin driver hallen tillsammans med sin personal. När vi har klubbkvällar på fredagar finns även ideella klubbvärdar på plats.

 

LANDALA SQUASHHALL

Landala Squashhall har centralt läge högst upp i huset på Landala Torg (Kapellplatsen) – endast 3-4 minuters gångväg från Vasaplatsen.